Team

Edwin van Dellen is hoofdonderzoeker van de Prepare studie. “Sinds 2019 werk ik als psychiater in het UMC Utrecht op de zorglijn Affectieve en Psychotische stoornissen, en leid het zorgprogramma ‘gerichte behandeling’ voor stemmen horen en therapieresistente depressie. Ik combineer mijn klinische werk met wetenschappelijk onderzoek op de afdeling psychiatrie en de afdeling Intensive Care Geneeskunde.” 

Livia Dominicus

Livia Dominicus is PhD student en de coördinerend onderzoeker van de Prepare studie. Ze is afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht als arts en zal in 2022 starten met de opleiding tot psychiater in het UMC Utrecht.

Simone de Graaf

Simone de Graaf is een master student Neuroscience & Cognition. Zij is momenteel bezig met haar onderzoeksstage die plaatsvindt bij het UMC Utrecht op de afdeling psychiatrie. Hierbij zal ze onder andere helpen bij het uitvoeren van de Prepare studie.

Jana Hermans

Jana Hermans is masterstudent van de studie Neuroscience & Cognition aan de Universiteit van Utrecht. Voor haar onderzoeksproject loopt ze stage op de Psychiatrie afdeling van het UMC Utrecht bij onder andere de Prepare studie.